Plugins Broken Via Version Update

Language: JP EN DE FR
2010-09-08
New Items
users online
Forum » Windower » Support » Plugins broken via Version Update
Plugins broken via Version Update
First Page 2 3 ... 88 89 90
 Bahamut.Tsukime
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
Posts: 30
By Bahamut.Tsukime 2013-10-08 17:39:01
Link | Quote | Reply
 
Shiva.Gib said: »
Phoenix.Dramatica said: »
Windows 8 is terrible, I see no reason to use it over 7.
That being said, Battlemod is working fine again today.

Hmmm... still broken here. It seems to work but after I zone whole LuaCore crashes and I'm unable to load.
 Phoenix.Baelorn
Offline
Server: Phoenix
Game: FFXI
user: Baelorn
Posts: 857
By Phoenix.Baelorn 2013-10-08 17:56:07
Link | Quote | Reply
 
Bahamut.Tsukime said: »
Shiva.Gib said: »
Phoenix.Dramatica said: »
Windows 8 is terrible, I see no reason to use it over 7.
That being said, Battlemod is working fine again today.

Hmmm... still broken here. It seems to work but after I zone whole LuaCore crashes and I'm unable to load.

Did you update Luacore again since last night?
 Bahamut.Tsukime
Offline
Server: Bahamut
Game: FFXI
Posts: 30
By Bahamut.Tsukime 2013-10-08 17:59:19
Link | Quote | Reply
 
Yeah I just updated again, still crashes everytime I zone. Same with timers, seem to work but as soon as I use 1hr ability it crashes and can't load back unless I restart :/
 Shiva.Gib
Offline
Server: Shiva
Game: FFXI
user: Gib
Posts: 1264
By Shiva.Gib 2013-10-08 18:17:45
Link | Quote | Reply
 
Phoenix.Baelorn said: »
Bahamut.Tsukime said: »
Shiva.Gib said: »
Phoenix.Dramatica said: »
Windows 8 is terrible, I see no reason to use it over 7.
That being said, Battlemod is working fine again today.

Hmmm... still broken here. It seems to work but after I zone whole LuaCore crashes and I'm unable to load.

Did you update Luacore again since last night?
dunno, honestly I just started up 4 and let it auto-update, boom, working fine when last night it wasn't
 Leviathan.Aerendir
Offline
Server: Leviathan
Game: FFXI
user: Aerendir
Posts: 6
By Leviathan.Aerendir 2013-10-08 18:44:03
Link | Quote | Reply
 
Phoenix.Baelorn said: »
Leviathan.Aerendir said: »
I got a "Error: Access violation in OutgoingText method" into the Spellcast when i moved into "delivery > Recive/Send". Doesnt crash the game but has unloaded Blinkmenot and Spellcast.

I got this after sending a /tell and it also unloaded Spellcast.

Yeah i made the update and now it breaks on everything i do into the game. But well, they are workin on it hard for sure :D
 Alexander.Carrelo
Offline
Server: Alexander
Game: FFXI
user: Carrelo
Posts: 3706
By Alexander.Carrelo 2013-10-08 19:18:58
Link | Quote | Reply
 
Been having no problems with my main (that I've nooooticed anyway), but my alt dualbox is getting that outgoingtext method error constantly. "//sc load" was crashing him until I had the xml load automatically, but now I can't get sc to stay loaded. x.x
 Phoenix.Baelorn
Offline
Server: Phoenix
Game: FFXI
user: Baelorn
Posts: 857
By Phoenix.Baelorn 2013-10-08 19:27:06
Link | Quote | Reply
 
Alexander.Carrelo said: »
Been having no problems with my main (that I've nooooticed anyway), but my alt dualbox is getting that outgoingtext method error constantly. "//sc load" was crashing him until I had the xml load automatically, but now I can't get sc to stay loaded. x.x

Yeah it's strange. It works for my friend and he is using my XMLs lol.
 Alexander.Carrelo
Offline
Server: Alexander
Game: FFXI
user: Carrelo
Posts: 3706
By Alexander.Carrelo 2013-10-08 19:33:39
Link | Quote | Reply
 
So wishing I still had macros that weren't written for use with spellcast lol
[+]
 Odin.Calipso
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: Calipso
Posts: 943
By Odin.Calipso 2013-10-08 19:52:32
Link | Quote | Reply
 
Spellcast was working today for a little, but is now extremely borked again. Even without a script loaded, doing things like trying to //reraise //cure etc will crash it.

Same error with outgoing text method as everyone else is getting.
 Fenrir.Greever
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
user: Greever
Posts: 67
By Fenrir.Greever 2013-10-08 21:29:30
Link | Quote | Reply
 
lua and a bunch of plug-ins crash when in alliance. idk if its in a party as well

affected plugin's/add-ons:

lua core
blinkmenot
spellcast
 Odin.Calipso
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: Calipso
Posts: 943
By Odin.Calipso 2013-10-08 21:46:41
Link | Quote | Reply
 
Yeah, was about to add, when I was screwing around solo sc was working fine. Once I joined an alliance, it started crashing again :(
[+]
 Carbuncle.Peimei
Offline
Server: Carbuncle
Game: FFXI
user: Peimei
Posts: 100
By Carbuncle.Peimei 2013-10-08 22:10:40
Link | Quote | Reply
 
Spellcast crashing in party, same as above. Once the crash happens once any action triggers it again till pol crashes out.
 Sylph.Feary
Offline
Server: Sylph
Game: FFXI
user: feary
Posts: 427
By Sylph.Feary 2013-10-08 23:14:07
Link | Quote | Reply
 
woke up and found that recent update broken spellcast and blinkmenot for me. they are auto terminating.

on bard.

edit. i use changetarget to select on all my songs. so i believe that is what is crashing me.
 Odin.Spyderhawk
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
Posts: 43
By Odin.Spyderhawk 2013-10-09 03:35:36
Link | Quote | Reply
 
Seems BattleMod2.0 is another plugin that's temperamental with spellcast on w4.
 Cerberus.Allyrose
Offline
Server: Cerberus
Game: FFXI
user: allyrose
Posts: 2
By Cerberus.Allyrose 2013-10-09 06:24:20
Link | Quote | Reply
 
I am having the same problem as other ppl already posted. Sometimes I have up to 4 accounts logged in and spellcast / blinkmenot crash. After error message they unload. This seems to happen completely random and never at the same time. Whether i have only 1 account logged in or multiple doesn't seem to make a difference, it will crash eventually. I haven't found any specific action that causes the crash. At times it works fine for a while and at other times it does it shortly after logging in (even without doing anything), zoning, opening a menu etc. I never had it crash on all accounts at the same time.
 Bismarck.Snprphnx
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Snprphnx
Posts: 2472
By Bismarck.Snprphnx 2013-10-09 07:37:05
Link | Quote | Reply
 
Spellcast was crashing on me last night as well. Same message as others were getting, Outgoing Text Method. It would happen simply when I typed in "/" during an afk check.
Offline
Posts: 22
By lulabelle 2013-10-09 14:35:21
Link | Quote | Reply
 
Lua core still not working nor is spell cast any idea when these functions will be fixed?
[+]
 Lakshmi.Reddwarf
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Reddwarf
Posts: 160
By Lakshmi.Reddwarf 2013-10-09 15:41:17
Link | Quote | Reply
 
lulabelle said: »
Lua core still not working nor is spell cast any idea when these functions will be fixed?

they worked earlier, i had some problems with LUA on my alt char.
 Odin.Boleslaus
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: boleslaus
Posts: 136
By Odin.Boleslaus 2013-10-09 16:10:33
Link | Quote | Reply
 
yea lua not working spellcast kept crashing on me even when i was just chatting in ls same with blinkmenot
 Valefor.Lisamarie
Offline
Server: Valefor
Game: FFXI
user: Kej
Posts: 211
By Valefor.Lisamarie 2013-10-09 17:45:38
Link | Quote | Reply
 
Please tell me there's a fix on this coming out soon? :(
 Ragnarok.Crunkie
Offline
Server: Ragnarok
Game: FFXI
user: Crunkie
Posts: 189
By Ragnarok.Crunkie 2013-10-09 17:46:17
Link | Quote | Reply
 
Spellcast breaks everytime I use the chat command =(

Also the LUA core breaks every time I log in.
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 501
By Bismarck.Firedemon 2013-10-09 18:39:34
Link | Quote | Reply
 
GuildWork is encountering a fatal error every time I craft something. I can reload it, but as soon as I craft something again it encounters the error again.
 Asura.Melbufrauma
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
Posts: 188
By Asura.Melbufrauma 2013-10-09 18:40:20
Link | Quote | Reply
 
LUA core, Blink me not and Spellcast crash upon login & using Waypoints
 Phoenix.Dramatica
Offline
Server: Phoenix
Game: FFXI
user: Darkmagi1
Posts: 1285
By Phoenix.Dramatica 2013-10-09 18:47:46
Link | Quote | Reply
 
Having random spellcast, blinkmenot, luacore, and game crashes still. No clue what is triggering them.
Offline
Posts: 199
By minikomby 2013-10-09 18:47:55
Link | Quote | Reply
 
spellcast is broken for me when i do something jst crash, fatal error and unloaded, anyone know why?
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 501
By Bismarck.Firedemon 2013-10-09 19:01:42
Link | Quote | Reply
 
luacore just encountered a fatal error as I switched subjobs.
 Bismarck.Mankey
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
Posts: 33
By Bismarck.Mankey 2013-10-09 19:04:54
Link | Quote | Reply
 
I typed something in party chat and my luacore and spellcast both unloaded. D:
 Lakshmi.Reddwarf
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Reddwarf
Posts: 160
By Lakshmi.Reddwarf 2013-10-09 19:56:53
Link | Quote | Reply
 
Bismarck.Mankey said: »
I typed something in party chat and my luacore and spellcast both unloaded. D:

i played all afternoon in abyssea, and everything seemed to work fine.
Offline
Posts: 68
By MankeyBismarck 2013-10-09 19:58:22
Link | Quote | Reply
 
Mine worked all day yesterday and now it unloads itself... If I reload it and engage a mob I crash today.
 Fenrir.Tesahade
VIP
Offline
Server: Fenrir
Game: FFXI
user: Tesahade
Posts: 15
By Fenrir.Tesahade 2013-10-09 20:47:47
Link | Quote | Reply
 
my spellcast was also workin now it keeps unloadin when i do anything
First Page 2 3 ... 88 89 90
Log in to post.