Confusing Multi Character Error - Luas Not Loading

Language: JP EN DE FR
2010-09-08
New Items
users online
Forum » Windower » Support » Confusing Multi Character Error - Luas not loading
Confusing Multi Character Error - Luas not loading
 Asura.Arouis
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: arouis
Posts: 24
By Asura.Arouis 2019-05-10 07:05:18
Link | Quote | Reply
 
Sooooooo, essentially both my characters run through the same Windower profile, like most multi boxers. However, some of my plugins/luas don't load on both characters. Example My Main cannot see Mob HP% but my alt can, TParty shows as loaded on my main but doesn't do ***?
Any ideas? Please help! Thanks :)
 Asura.Arouis
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: arouis
Posts: 24
By Asura.Arouis 2019-05-10 07:28:51
Link | Quote | Reply
 
All good, went deep into the actual windower settings and resolved.
 Bismarck.Xurion
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Xurion
Posts: 278
By Bismarck.Xurion 2019-05-10 08:15:52
Link | Quote | Reply
 
Care to post the solution? It might help future players with the same issue, plus I'm curious as I don't multi-box... yet.
 Asura.Arouis
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: arouis
Posts: 24
By Asura.Arouis 2019-05-10 09:19:20
Link | Quote | Reply
 
It was all routed down to an old coding setting in windower, I used to play on a private server, and i never removed the IP address and settings, I grabbed my GFs settings on her windower and pasted over mine and boom, sorted. So ya, was just an old old old setting.
[+]
Log in to post.