BLU Magic Sets Switching On Command?

Language: JP EN DE FR
2010-09-08
New Items
users online
Forum » FFXI » Jobs » Blue Mage » BLU Magic Sets switching on command?
BLU Magic Sets switching on command?
 Bismarck.Chaosprime
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
Posts: 314
By Bismarck.Chaosprime 2017-01-16 05:46:02
Link | Quote | Reply
 
Hi,

Is there a way now to create spell lists and have it switch to that set?

For example, if i wanna switch to DPS ill enter a single command and this will be pulled in by gearswap or other means, then if i wanna change to a cleaving setup again entering a command will change the spells without you having to do it manually.

Would be awesome if this was possible, if it is, could you direct me to the source so i can read up on how this is done?

Thanks in advance!
 Odin.Ceas
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: Ceas
Posts: 16
By Odin.Ceas 2017-01-16 06:32:05
Link | Quote | Reply
 
Windower Addon: azureSets
[+]
 Bismarck.Chaosprime
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
Posts: 314
By Bismarck.Chaosprime 2017-01-16 07:34:22
Link | Quote | Reply
 
Odin.Ceas said: »
Windower Addon: azureSets


Many many thanks!
Offline
Posts: 94
By Numquam 2017-01-16 11:54:15
Link | Quote | Reply
 
How do you use this Add on. I read the readme, but just confused as hell.
 Shiva.Arislan
Offline
Server: Shiva
Game: FFXI
user: Arislan
Posts: 803
By Shiva.Arislan 2017-01-16 12:33:02
Link | Quote | Reply
 
1. Make a spellset as you would normally,

2. Save that spellset to AzureSets:
Code
//asets save MySpellSetName

You can make as many sets as you want, call them anything.

3. Loading spellsets:
Code
//asets spellset MySpellSetName

If you forgot what you named your spellsets, or you want a list of all sets you've saved:
Code
//asets setlist
[+]
Offline
Posts: 94
By Numquam 2017-01-16 12:45:51
Link | Quote | Reply
 
Thanks
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
user: Kenseto
Posts: 107
By Asura.Kensetobyakara 2017-02-07 10:04:46
Link | Quote | Reply
 
Correct me if I'm wrong, but the set names are case-sensitive. Trying to equip a set named "DD" won't work if you input //aset set dd. Just FYI.
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 430
By Bismarck.Firedemon 2017-02-09 12:53:24
Link | Quote | Reply
 
I'm having an issue trying to load a set and it's probably something really stupidly easy I've overlooked. I added a set called 'melee', copied the exact format as vw1, but when I try and load the set all that comes up in the log is "AzureSets: Starting to set melee." and wipes my entire spell list clean and does nothing.

My .lua looks like this..

defaults.spellsets.melee = T{slot01='Quad. Continuum'
}

Anyone have any ideas what I did wrong?
 Lakshmi.Ashtopcat
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: ashtopcat
Posts: 86
By Lakshmi.Ashtopcat 2017-02-09 12:58:51
Link | Quote | Reply
 
my first one with QC in looks like
Code
<spellsets>
            <1200acc>
                <slot01>quad. continuum</slot01>
                <slot02>barbed crescent</slot02>
                <slot03>thrashing assault</slot03>
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 430
By Bismarck.Firedemon 2017-02-09 13:02:30
Link | Quote | Reply
 
Should I be editing the settings.xml or the azuresets.lua file?
 Lakshmi.Ashtopcat
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: ashtopcat
Posts: 86
By Lakshmi.Ashtopcat 2017-02-09 13:04:47
Link | Quote | Reply
 
that was from my xml, the lua only has the vwo ones in, even after making 4 extra sets
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 430
By Bismarck.Firedemon 2017-02-09 13:12:28
Link | Quote | Reply
 
Code
 <spellsets>
			<melee>
				<slot01>Quad. Continuum</slot01>
				<slot02>Delta Thrust</slot02>
				<slot03>Barbed Crescent</slot03>


That's my .xml, and when I load melee it just wipes whatever spells I had set already.
 Bismarck.Firedemon
Offline
Server: Bismarck
Game: FFXI
user: Firedemon
Posts: 430
By Bismarck.Firedemon 2017-02-09 13:31:51
Link | Quote | Reply
 
Figured it out...I never actually saved the set -.-
Log in to post.