Recording Video

Language: JP EN DE FR
2010-09-08
New Items
users online
Forum » Windower » Support » Recording Video
Recording Video
 Odin.Korebin
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: Korebin
Posts: 70
By Odin.Korebin 2015-02-02 17:45:26
Link | Quote | Reply
 
Trying to figure out how to use the record feature on Windower.
I type in //video, and nothing ever happens I'm not getting any videos in the folder, and when I type //video stop it says that I was never recoding anything. And ideas?
 Lakshmi.Byrth
VIP
Offline
Server: Lakshmi
Game: FFXI
user: Byrthnoth
Posts: 5491
By Lakshmi.Byrth 2015-02-02 19:32:42
Link | Quote | Reply
 
http://wiki.windower.net/doku.php?id=windower:commands
Code
video start <xRes> <yRes> <fps> <quality> - Starts a video using specified parameters
video stop - Stop recording


You have to choose something with the same aspect ratio as your current monitor, I think, but I'd recommend shrinking it down substantially. Here are DVD-video quality pixel-by-pixel:
http://en.wikipedia.org/wiki/DVD-Video#Video_data

For FPS and quality, I recommend 25 fPS (or lower) and a quality of 5 to start with. Increase your FPS if it's too choppy for what you want, and increase your quality if it's too blurry for you.
 Odin.Korebin
Offline
Server: Odin
Game: FFXI
user: Korebin
Posts: 70
By Odin.Korebin 2015-02-02 19:45:49
Link | Quote | Reply
 
Getting the error starting video encoder process terminated error code 3. Not sure if it has anything to do with the windower folder being in my programs files folder? I have been having issues with not being able to save anything to any folder in there?
necroskull Necro Bump Detected! [1497 days between previous and next post]
 Shiva.Paulu
Offline
Server: Shiva
Game: FFXI
user: Paulu
Posts: 769
By Shiva.Paulu 2019-03-10 22:52:26
Link | Quote | Reply
 
Does this still work? I tried recording a video and they're saving as black screens.
 Ragnarok.Lockfort
Offline
Server: Ragnarok
Game: FFXI
user: Terazuma
Posts: 205
By Ragnarok.Lockfort 2019-03-10 23:31:50
Link | Quote | Reply
 
works for me
 Shiva.Paulu
Offline
Server: Shiva
Game: FFXI
user: Paulu
Posts: 769
By Shiva.Paulu 2019-03-19 22:19:02
Link | Quote | Reply
 
Seems it was dgVoodoo making it record as a black screen. It's working now.
 Asura.Byrne
Offline
Server: Asura
Game: FFXI
By Asura.Byrne 2019-03-19 23:28:03
Link | Quote | Reply
 
Holy mother of necrobumps...
Log in to post.